Site Overlay

Disclaimer


Disclaimer:

Welkom bij www.bloemkoolsoep.eu. Voordat u verdergaat met het gebruik van deze website, vragen wij u vriendelijk om onderstaande disclaimer zorgvuldig te lezen.

  1. Algemeen: Deze website is bedoeld voor informatieve doeleinden en biedt informatie over bloemkoolsoep en gerelateerde onderwerpen. De inhoud op deze website is niet bedoeld als vervanging voor professioneel advies of medisch advies.
  2. Nauwkeurigheid van de Informatie: We streven ernaar om de informatie op deze website zo nauwkeurig en actueel mogelijk te houden. Echter, we kunnen geen garantie bieden voor de volledigheid, nauwkeurigheid, betrouwbaarheid of actualiteit van de verstrekte informatie. Het gebruik van de informatie op deze website is op eigen risico.
  3. Gebruik van Recepten: Eventuele recepten die op deze website worden gedeeld, zijn bedoeld als suggesties en kunnen variëren afhankelijk van individuele smaakvoorkeuren en dieetbeperkingen. Lees altijd de ingrediëntenlijst en bereidingsinstructies zorgvuldig door voordat u een recept probeert. We zijn niet verantwoordelijk voor eventuele gevolgen van het gebruik van recepten die op deze website worden verstrekt.
  4. Externe Links: Deze website kan links bevatten naar externe websites die niet onder onze controle vallen. We zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze externe websites. Het opvolgen van deze links is op eigen risico.
  5. Gebruikersverantwoordelijkheid: Het gebruik van deze website is geheel op eigen verantwoordelijkheid. We zijn niet aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade die voortvloeit uit het gebruik van deze website.
  6. Wijzigingen: We behouden ons het recht voor om op elk moment en zonder voorafgaande kennisgeving wijzigingen aan te brengen in de inhoud van deze website of in deze disclaimer.

Door gebruik te maken van www.bloemkoolsoep.eu, stemt u in met deze disclaimer. Als u het niet eens bent met enig aspect van deze disclaimer, raden we u aan deze website niet te gebruiken.

Laatste update: 10-03-2024

Voor eventuele vragen of opmerkingen kunt u contact met ons opnemen via info@bloemkoolsoep.eu

Deel ons op social media